Email support

info@van-elterenservices.com

Telefoon

+31 (0)181 46 50 10

Openingstijden

Ma – Vr 08:00 – 17:00

Van Elteren Services > Onderhoudscontract CV

Zoekt u naar het beste onderhoudscontract voor uw cv-ketel? Dan bent u bij Van Elteren Services helemaal aan het juiste adres! Met regelmatig onderhoud blijft de cv-ketel namelijk zuinig en veilig werken. Een slecht onderhouden cv-ketel kan zorgen voor ongewenste gevolgen, zoals koolstofmonoxidevergiftiging. Dit gas is niet te zien of te ruiken en juist daarom is dit een scenario dat te allen tijde moet worden voorkomen.

Gelukkig kunt u dit eenvoudig bereiken door uw cv-ketel periodiek te onderhouden. Meer weten? Lees dan snel verder om achter de mogelijkheden van Van Elteren Services te komen.

Voordelen onderhoudscontract CV

Het regelmatig onderhouden van de cv-ketel brengt veel voordelen met zich mee, namelijk:

  • Minder kosten, doordat de cv-ketel energie bespaart
  • Levensduur van de cv-ketel wordt verlengd
  • Minder kans op storingen

Gevaren

Een gevaar van het niet-regelmatig onderhouden van uw cv-ketel is dat er slijtage kan ontstaan. Dit kan op zijn beurt weer een situatie creëren waar u zeker niet op zit te wachten: koolstofmonoxidevergiftiging. Bij een niet optimale verbranding ontsnapt er namelijk een grote hoeveelheid CO2.

Om deze redenen is het verstandig om eens per jaar een van onze ervaren installateurs langs te laten komen voor professioneel onderhoud aan uw cv-ketel.

Besparen op de kosten met een onderhoudscontract CV

Onze monteurs zorgen ervoor dat de CV-brander goed wordt gereinigd en de ontsteking optimaal werkt. In de cv-ketel zitten namelijk verschillende bewegende onderdelen die uitzetten en krimpen. Tijdens het periodieke onderhoud controleert de monteur of deze onderdelen nog goed werken. Hiermee kan er een hoog rendement worden behaald, waardoor u zult bezuinigen op de energiekosten.

Beste onderhoudscontract cv-ketel

De aanschaf van een cv-ketel is een flinke uitgave. Om deze reden is het verstandig om niet te besparen op de onderhoudskosten. Het zou immers zonde zijn om na een aantal jaar weer een nieuwe cv-ketel te moeten kopen. Met een onderhoudscontract bij Van Elteren Services hoeft u zich hier geen zorgen over te maken. Wij ontlasten u graag van al uw cv-ketel problemen en bieden u tegelijkertijd een duurzame oplossing.

Heeft u vragen?

Bij Van Elteren Services vinden wij het belangrijk dat u tevreden bent met uw cv-ketel. Om deze reden staat er te allen tijde een medewerker van de Klantenservice klaar om u te helpen.

Heeft u speciale wensen of andere vragen over het onderhoudscontract voor uw cv-ketel? Neem dan contact op met onze Klantenservice op telefoonnummer 081 – 146 50 10. Ook kunt u ons altijd een mail sturen naar info@van-elterenservices.com waar u binnen één dag antwoord krijgt.

Waarom u voor Van Elteren Services kiest

Bij Van Elteren Services staan kwaliteit, service en respect voor het milieu altijd centraal. Met een prima prijs/kwaliteit verhouding en zeer professioneel en gecertificeerd personeel zorgen wij voor vlot en vakkundig onderhoud.

Voor al uw zorgen binnen klimaat- of elektrotechniek kunnen onze specialisten de gehele installatie aanpassen, uitbreiden of ontwikkelen. Van het idee en ontwerp tot de uitvoering van het onderhoud kan bij ons worden ondergebracht.

Heeft u al een onderhoudscontract cv?

Bent u op zoek naar het beste cv-onderhoudscontract? Doe dit dan bij Van Elteren Services. Wij ontlasten u graag van al uw cv-ketel zorgen. Daarnaast zijn wij voordelig en zeer vlot in onze service. Wilt u geld besparen op uw energiekosten en de levensduur van uw cv-ketel verlengen? Vraag dan een vrijblijvend adviesgesprek aan!

Onze certificaten

Onze medewerkers staan klaar om u vrijblijvend te adviseren