Email support

info@van-elterenservices.com

Telefoon

+31 (0)181 46 50 10

Openingstijden

Ma – Vr 08:00 – 17:00

Van Elteren Services > Duurzaamheid

Duurzaamheid is in de afgelopen jaren echt een buzz woord geworden, We roepen het met zijn allen, maar  weten niet altijd wat het nu precies inhoudt voor onszelf. In welke mate bent u bezig met duurzaamheid? Staat het op uw persoonlijke agenda of is hierin investeren alleen  maar interessant als het geld oplevert? Dat is een vraag die veel mensen bezighoudt, maar de overheid  verandert regelmatig van mening als het gaat om investeringen, subsidies, aftrekposten etc.

Waar het uiteindelijk om gaat is dat u een oplossing krijgt die redelijkerwijs betaalbaar is, die u helpt bij te dragen aan de vermindering van uw CO2 footprint en die u voorbereid op de toekomst. Zijn de huidige oplossingen ideaal? Nee zeker niet. Ieder voordeel heeft zijn nadeel en dat geldt ook voor duurzame oplossingen. Maar de techniek schrijdt voort en afhankelijk van de (persoonlijke) situatie, zijn er goede oplossingen om duurzaamheid handen en voeten te geven.

Een warmtepomp zorgt ervoor dat u mogelijk van het gas af kan met uw woning, maar in hele koude dagen moet deze warmtepomp hard werken (lees: energieverbruik gaat omhoog) om het huis netjes op temperatuur te krijgen en te houden. Dan zijn er weer hybride oplossingen die uw gasgebruik flink reduceren, maar niet naar nul brengen.

Zonnepanelen kunnen veel energie opleveren en zeker in de lente, zomer en herfst vangen ze een (groot) deel op van uw energieverbruik. Maar straks wordt het salderen minder aantrekkelijk gemaakt en energie is niet altijd even makkelijk op te slaan.

Terechte vraagstukken die regelmatig twijfels oproepen bij mensen om de investering aan te gaan. Afhankelijk van de keuzes kunnen duurzame oplossingen wel degelijk significant bijdragen aan uw doelstellingen.

Van Elteren Services is gespecialiseerd in het leveren van oplossingen die bestaan uit (een combinatie van):

 • Warmtepompen (inclusief airconditioning)
 • Zonnepanelen
 • Laadpalen

Download: Leaflet Duurzaamheid

 

Warmtepompen 

Vraag via deze link een offerte voor een warmtepomp aan.

Er zijn verschillende oplossingen voor een warmtepomp, e.e.a. afhankelijk van de toepassing.

Lucht-lucht

De warmte voor de lucht-lucht warmtepomp is afkomstig uit de buitenlucht. Deze warmtepomp heeft een binnenunit en een buitenunit. De buitenunit kan op de grond staan, maar kan ook aan de gevel of op het dak worden geïnstalleerd. Een airconditioningsysteem is een voorbeeld van een Lucht-lucht oplossing.

Lucht-water

Ook dit soort warmtepomp haalt zijn warmte door middel van een buitenunit uit de lucht. Haalt de warmtepomp de lucht uit een ventilatiesysteem (een warmte-terugwininstallatie), dan is een buiten-unit niet nodig.

Hybride

Een hybride warmtepomp is niets anders dan een lucht-water warmtepomp die op koudere dagen hulp krijgt van een cv-ketel op (aard)gas.

Bodem warmtepompen

Er zijn bodemwarmtepompen die gebruik maken van grondwater dan wel aardwarmte.

 

Airconditioning

Wilt u een offerte voor een air conditioning systeem? Neem dan contact op via sales@van-elterenservices.com

Dankzij een centrale airconditioning geniet u van de perfecte temperatuur in elke kamer van uw huis. Slaapkamers kunnen zelfs op de meest warme zomeravonden verfrissend koel worden gehouden. U profiteert van ideale slaapomstandigheden, volledige beheersing van de luchtvochtigheid en een frisser, schoner huis. Door middel van effectieve, luchtzuiverende filtersystemen, verminderen koelunits ook bacteriën, stof, huismijten, schimmels, huidschilfers van huisdieren en pollen, wat buitengewoon gunstig is voor mensen met allergieën en ademhalingsproblemen.

 

Zonnepanelen

Vraag via deze link een offerte voor zonnepanelen aan.

Wij leveren oplossingen op maat voor zonnepanelen. Afhankelijk van o.a. de ligging van uw huis, de beschikbare oppervlakte en uw huidige energieverbruik, kan Van Elteren Services zorgdragen voor een passende offerte. Enkele voordelen van een oplossing voor zonnepanelen:

 • Hernieuwbare energiebron
 • Milieuvriendelijk
 • Kostenbesparend
 • Onderhoudsarm

 

Laadpalen

Vraag via deze link een offerte aan voor laadpalen

Op uw eigen oprit verzekerd van een parkeerplek met oplaadpunt voor uw elektrische auto?. Dit is doorgaans veel goedkoper dan opladen bij publieke laadpalen. Van Elteren Services kwalitatief hoogwaardige laadpalen die zuinig én betrouwbaar zijn.

 

Bent u op zoek naar een betrouwbare partij die u kan ondersteunen in het leveren en onderhouden van de door u gewenste duurzaamheidsoplossingen zoals warmtepompen, air conditioning, zonnepanelen en/of laadpalen?  Wij gaan graag met u in gesprek om u te voorzien van de juiste oplossing. Bel of mail gerust met onze binnendienst. 

Wij zijn bereikbaar via +31 (0)181 465 010 of via  sales@van-elterenservices.com.

Volledig gecertificeerd

Om onze kwaliteit te waarborgen en onze expertise te kunnen tonen aan u hebben wij ons door de jaren heen op allerlei gebieden in klimaattechniek en e&i gecertifieerd:

 • F-Gassen;
 • VCA P;
 • ISO 9001:2015;
 • NCP Erkend Rookbeheersingsbedrijf;
 • NCP 2283.

Onze medewerkers staan klaar om u vrijblijvend te adviseren