Email support

info@van-elterenservices.com

Telefoon

+31 (0)181 46 50 10

Openingstijden

Ma – Vr 08:00 – 17:00

Van Elteren Services > Klimaattechniek

Zoekt u naar een oplossing op het gebied van klimaattechniek? Dan bent u bij Van Elteren Services B.V. aan het juiste adres. Klimaatbeheersing met een installatie van ons betekent namelijk een wereld van verschil. Niet alleen wat het sterk verbeterde klimaat in uw bedrijfsruimten betreft, maar zeker ook ten aanzien van de installatie zelf. Een doordacht ontwerp, degelijke uitvoering en prima service zorgen voor jarenlang betrouwbaar functioneren.

Het is bovendien een investering die een hoog rendement oplevert. Een beter klimaat zorgt immers voor minder storingen en uitval in het bedrijfsproces, een verhoogde arbeidsproductiviteit en minder ziekteverzuim. Dat betekent niet alleen structurele kostenbesparingen, maar door de verbeterde inzetbaarheid van mensen en machines zal ook uw omzet toenemen met klimaattechniek.

Klimaattechniek & Nieuwbouwprojecten

Naast klimaatbeheersing in bestaande situaties zijn de activiteiten van Van Elteren Services B.V. ook gericht op nieuwbouwprojecten. Bij nieuwbouwprojecten streeft de engineeringafdeling altijd naar een zo nauw mogelijke samenwerking met de betrokken architect en/of ingenieur. Door al in een vroeg stadium met elkaar in overleg te treden, kunnen aanzienlijke kostenbesparingen worden bereikt.

Niet in het minst omdat informatie over alle denkbare technische aspecten – van engineering en projectmanagement tot productie, installatie en de service – met één partner kunnen worden besproken. Een partner die dankzij talloze projecten in bestaande bedrijfssituaties als geen ander in staat is architecten en ingenieurs preventief te adviseren en hen te ondersteunen in het maximaal benutten van de mogelijkheden op het gebied van klimaattechniek. 

De projectbenadering van Van Elteren Services B.V: maatwerk in élke fase    

Standaardoplossingen zijn op veel plaatsen te koop. Van Elteren Services B.V. is echter gespecialiseerd in het leveren van maatwerk, van begin tot eind. Dat betekent verantwoordelijkheid voor iedere fase van de totstandkoming van het resultaat en ook voor het blijvend optimaal functioneren van uw installatie. De projectbenadering van Van Elteren Services B.V. houdt achtereenvolgens in:

  • het analyseren van de problemen;
  • het verstrekken van advies;
  • het produceren van de diverse componenten;
  • het realiseren van de installatie;
  • het verlenen van service en onderhoud.

Volledig gecertificeerd

Om onze kwaliteit te waarborgen en onze expertise te kunnen tonen aan u hebben wij ons door de jaren heen op allerlei gebieden in klimaattechniek en e&i gecertifieerd:

  • VCA P;
  • ISO 9001:2015;
  • NCP Erkend Rookbeheersingsbedrijf;
  • NCP 2283;

Het totaaltraject van Klimaattechniek wordt compleet verzorgd

Van Elteren Services B.V. draagt zorg voor het gehele traject en beschikt daartoe over een eigen engineeringafdeling, productie- en uitvoeringsfaciliteiten. In onze activiteiten staat kwaliteit centraal. Bovendien kunt u rekenen op een uitstekende after-sales service.

Als totaaloplosser gaat Van Elteren Services B.V. echter verder dan de techniek alleen. Vooral de esthetiek van noodzakelijke functionaliteiten is een specialiteit die het best tot haar recht komt bij vroegtijdige betrokkenheid in een project. En die architecten de mogelijkheid biedt grenzen te verleggen.

Aansprekende voorbeelden zijn terug te vinden in binnen- en buitenland en in gebouwen met verschillende gebruiksdoeleinden, zoals energiecentrales, hotels, parkeergarages, theaters, kantoren en productiefaciliteiten.

Een ervaren klimaattechniek specialist nodig?

Bij ons bent u dan aan het juiste adres. Van Elteren Services B.V. is namelijk al meer dan 40 jaar actief op het gebied van Klimaattechniek, Elektrotechniek & Instrumentatie (E&I) en Rookbeheersingssystemen. Kenmerkend is de innovatieve en oplossingsgerichte aanpak van klimaatproblemen en vraagstukken m.b.t. rookbeheersingssystemen. Van Elteren Services B.V. werkt meestal op turnkey basis. U heeft dus een aanspreekpunt: van een eerste, perfect op uw situatie toegesneden advies tot het in bedrijf stellen van de complete installatie.

Onze medewerkers staan klaar om u vrijblijvend te adviseren