Email support

info@van-elterenservices.com

Telefoon

+31 (0)181 46 50 10

Openingstijden

Ma – Vr 08:00 – 17:00

Van Elteren Services > Ons profiel

Van Elteren Services B.V. is een erkend installateur van elektrotechnische en klimaattechnische oplossingen, is aangesloten bij Techniek Nederland en is zowel ISO9001, NCP, als VCA P gecertificeerd. Dit betekent voor de opdrachtgever zekerheid als het gaat om kwaliteit en veiligheid. Wij hebben al bijna 50 jaar een brede elektrotechnische ervaring.  Onze vestigingslocatie is Barendrecht.

Met onze focus op duurzaamheid bieden wij oplossingen voor onder andere warmtepompen, airconditioning, laadstations en zonnepanelen, zowel voor particulieren als voor bedrijven in de utiliteit en de industrie.

Wij verzorgen de vakgebieden klimaattechniek, elektrotechniek, beveiliging, ATEX inspectie, brandmelding, oplaadvoorzieningen voor elektrische voertuigen, ontwerp en installeratie van (ATEX,LED) verlichting. Onze diensten en producten kenmerken zich door een uitstekende prijs/kwaliteit verhouding aan opdrachtgevers in de particuliere sector en in de industrie, utiliteitsbouw en infrastructuur.

Wij hebben de kwaliteit, servicegerichtheid en innovatie hoog in het vaandel. Mede hierdoor hebben wij ons ontwikkeld tot een gerespecteerd installateur met een vaste klantenkring.

Van Elteren Services B.V. speelt met een overzichtelijke, dynamische en kennisgerichte organisatie in op de specifieke behoeften van haar klanten. Naast een diepgaande kennis en uitgebreide ervaring is servicegerichtheid, met name het ‘meedenken’ met de opdrachtgever, diep geworteld in onze medewerkers. Hierdoor zijn wij in staat om kleine- en grote projecten op een gestructureerde manier met een hoog kwaliteitsniveau uit te voeren.

De 10 redenen waarom U voor Van Elteren Services B.V. kiest:

  • Service en kwaliteit staan bij ons hoog in het vaandel.
  • Een ruime ervaring en expertise in de installatie branche.
  • Sterk in techniek.
  • Een “9 tot 5” mentaliteit kennen wij niet.
  • Uitstekende leveringsvoorwaarden.
  • Ons enthousiasme, flexibiliteit en de wil om van elke opdracht een succes te maken.
  • Continu aandacht voor veiligheid en milieu.
  • Erkend installateur en VEV leerbedrijf.
  • ISO9001, NCP en VCA P gecertificeerd.
  • Sterk in ontwikkeling.

Tevens blijven wij de nieuwste ontwikkelingen en technieken nauwgezet op de voet volgen. Wij helpen U graag en vrijblijvend bij het in kaart brengen van uw persoonlijke wensen en mogelijkheden. Als erkend installatiebedrijf zijn wij steeds op zoek naar de balans tussen wensen en technische mogelijkheden.

Activiteiten

Bij projectrealisatie gaat het om kwaliteit, kostenbeheersing en flexibiliteit
Wij geven daar inhoud aan. Van Elteren Services B.V. realiseert installatiewerken in nieuwbouw, renovatie en onderhoud. Wij voeren iedere grote en kleine opdracht kostenbewust, snel en efficiënt uit, als hoofd- dan wel  onderaannemer. Hierbij wordt gebruik gemaakt van kwaliteitsprogramma’s, inclusief personeelstrainingen.

Breed dienstenaanbod
Wij voeren projecten uit op het gebied van o.a. Duurzaamheid, zoals warmtepompen, airco’s, zonnepanelen en laadpalen, lichtinstallaties, krachtinstallaties, voedingssystemen, noodverlichtingsinstallaties, paneelbouw, montagewerkzaamheden, aanleg kabeltransportsystemen, brandmeldinstallaties, geluidsinstallaties, beveiligingsinstallaties, installaties voor parkeertoegangscontrole, oplaadpunten voor elektrische auto’s, no-break/NSA installaties, CCTV installaties en gestructureerde databekabelingsinstallaties voor data- en telecom netwerken in zowel de industrie- als utiliteit markt.

Onze partners in de markt
Wij werken voor het bedrijfsleven in de (petro) chemie, olie- en gasindustrie, op- en overslagbedrijven, afvalverwerking, projectontwikkelaars en (semi-)overheden aan kantoor- en bedrijfsgebouwen, winkelcentra, bankinstellingen, sporthallen, zwembaden, openbare gebouwen, bouwwerken voor de gezondheidszorg, hotels, garages, campings, woningen, etc en last but not least; particulieren

Verlichting
Energiebeheer op verlichting en verlichtingscomfort voor uw medewerkers gaan een steeds grotere rol spelen. In de loop der jaren hebben wij ons onder andere gespecialiseerd in LED/ATEX verlichting en leveren advies, aanleg, uitbreiding en onderhoud van verlichtingsinstallaties.

Service en Onderhoud
De vraag naar “hoogstaand, op maat gesneden onderhoud” stijgt sterk. Onderhoudscontracten zijn mogelijk voor ieder gebouw; van een nieuwbouw kantoorcomplex tot en met al dan niet gerenoveerde wooncomplexen, ook voor door derden aangelegde installaties. Voor verlichtingsonderhoud maken wij gebruik van een “eigen” onderhoudsconcept welke kostenbesparend is voor onze klanten. Wij zijn tevens gespecialiseerd in verlichtingsonderhoud voor de chemische- en petrochemische industrie voornamelijk in de Botlek en Europoort.

De kracht van de samenwerking
Goed samenwerken, kan alleen met goede partners. Van Elteren Services B.V. is dat voor u. Wij kunnen kleine en grote projecten voor utiliteit en industrie aan. Wij beschikken over vakkennis en ervaring van jaren, geavanceerde apparatuur en vakbekwaam personeel.

Onze certificaten

Onze medewerkers staan klaar om u vrijblijvend te adviseren