Email support

info@van-elterenservices.com

Telefoon

+31 (0)181 46 50 10

Openingstijden

Ma – Vr 08:00 – 17:00

Van Elteren Services > Maak kennis met Dominic!

Het is inmiddels een maand geleden dat Dominic zich aansloot bij Van Elteren Services. Hij heeft een enorme passie voor zijn werk, waarbij hij zich elke dag bezig houdt met onderhoud, inspecties en reparaties. Benieuwd wat Dominic voor jou en ons betekent? Lees dan verder voor het volledige interview.

 

Kun je jezelf in het kort voorstellen?

Ik ben Dominic, 34 jaar en kom uit Rotterdam. Ik bekleed de functie van Service Engineer Klimaattechniek. Hiervoor ben ik werkzaam geweest in de koeltechnische branche. Mijn totale werkervaring in deze sector is inmiddels 18 jaar… redelijk ervaren dus! In het weekend hou ik van vissen, gamen en alle andere zaken die vallen onder het mom van een échte levensgenieter.

 

Wat was je eerste indruk van Van Elteren Services?

Een georganiseerde organisatie! Mijn eerdere ervaringen in deze branche hebben bewezen dat dit helaas vaak niet het geval is. Dat vond ik dus mooi om te zien.

 

Kun je wat vertellen over je werkzaamheden?

Als Service Engineer Klimaattechniek hou ik mij voornamelijk bezig met onderhoud, inspectie, reparatie, vaststellen en oplossen van storingen, montages en nog veel meer. Dit zijn een hoop werkzaamheden, maar dat is dan ook precies waarom ik dit vak zo fijn vind. Géén dag is hetzelfde!

 

Hoe is het om te werken binnen Team Klimaattechniek?

Top! Inhoudelijk word ik prima ondersteund door mijn collega’s. Iedereen is lekker direct en daar hou ik wel van.

Doordat alles intern zo goed geregeld is valt het me op dat de tijdsdruk veel minder is dan gebruikelijk in deze branche. Daarnaast vind ik de diversiteit van de projecten heel aantrekkelijk.

 

En tot slot: wat voeg je toe aan het team?

Ervaring, innovatie en natuurlijk het allerbelangrijkste: een gezonde portie humor. Ik vind dat je hard werken moet combineren met plezier in je vak. Bij Van Elteren Services merk ik dat iedereen volgens deze filosofie werkt.